Válogatás a jegyesfotózásokon készült képekből.

A jegyesfotózásra az esküvőt megelőző időszakban kerül sor. Úgy kell ezt elképzelni, mint egy randit, csak valaki fényképez is közben… 🙂

Ez az első alkalom, amikor fényképezőgéppel a nyakamban találkozunk. Néha feszélyezhet egy fényképezőgép látványa, és megfelelési kényszert is okozhat, hogy vajon jól fogok-e mutatni a képeken? Éppen ezért hoztam létre ezt a kis válogatást, hogy lássátok, aggodalomra semmi ok! Az esetleges kezdeti feszültség a fotózás végére mintha nem is lett volna. Az esküvőtök fotózását is így kezdhetem, hogy tudjátok és látjátok milyen stílusú képek fognak készülni, így nyugodtabban át tudjátok adni magatokat az eseményeknek a Nagy Napon.

Helyszínek gyanánt olyan helyeket szoktam javasolni, amelyek Rátok jellemzőek (foglalkozás, vagy korábbi találkozások kapcsán például). Természetesen én is szoktam helyszíneket javasolni.

A fotózás időpontját úgy érdemes megválasztani, hogy az napfelkelte, de jellemzőbben a naplemente köré essen. Amennyiben ez nem megoldható, úgy a nyári hőség idején árnyékos helyeket keresünk.

Természetesen esőhelyszínre is kell gondolni (és egyúttal ruházatra is!). Ruházat kapcsán azt szoktam tanácsolni, hogy úgy öltözzetek, mintha randira mennétek!

A fotózás során 50-100 kép készül. Ezeket akár a köszönőkártyákon is fel lehet majd használni.